tiistai 21. lokakuuta 2014

SYKSYSTÄ, VARARAVINNOSTA JA FAZERISTA

Se on taas täällä. Syksy. Ilma on kylmä kuin maksettu nainen, kokoajan masentaa sekä väsyttää. En tajua myöskään sitä, miten joka ikinen syksy alkaa ruoka maistumaan ihan sikana ja talvea vasten aina lihoaa :D
En siitä viiti kuitenkaan sen suuremmin stressata, koitan vaan katsoa tarkemmin katsella mitä suuhuni laitan ja kävellä enemmän.



Ja tottakai, juuri tämän "vähemmänherkkujaenemmänliikuntaa-kuurin aloitettuani lähdettiin valinnaisryhmän kanssa tutustumaan Vantaalle Fazerin tehtaille.
    MIKÄ TAIVAS!
Kahvilan pöytien sisällä oli Wiener Nougatteja, koristepylväissä oli Dumleja...  Oppaan kanssa kierreltiin siellä, kuultiin paljon Fazerin perheyrityksestä ja perustajasta, itse Karl Fazerista.
 Kiitän sydämestäni tuota herraa, suomalaiset olisivat nykyistäkin yrmeämpää jengiä ilman Fazerin sinistä ja muumitikkareita.
 Kierrokseen kuului luojan kiitos piste, jossa annettiin syödä Fameja, piparkakun makuisia Dumleja, mansikkasuklaita muumikääreissä ja siis paljon erilaisia suklaita niin paljon kun tahtoi ja ehti. TAIVAALLISTAAAAA.
Siitäpä sitten helvetin pahoinvoivana syömään lisää, muumitikkaria ja outletin kautta ajelemaan himaan. Saatiin lisäksi paperipussillinen Fazerin suklaita,uudenlaisia puurohiutaleita, Pätkiksiä sun muita.






Vietän muuten parhaillaan Hugh Hefner-iltaa! Eli jillaan vaan kotona ja teen ruokaa aamutakissa, suosittelen kaikille silloin tällöin c:
Etenkin seisomatyöläisille.... Hih.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti